Η παράδοση του Τυρνάβου και η μακρόχρονη εμπειρία της απόσταξης
δημιούργησαν το εκλεκτό τσίπουρο ΧΑΡΜΑ με γλυκάνισο. Σε παραδοσιακά χάλκινα
καζάνια αποστάζονται επιλεγμένα μοσχάτα σταφύλια Τυρνάβου που συνδυάζονται
με ειδικές ποικιλίες γλυκάνισου και αποτελούν τη συνταγή ενός εξαιρετικού
αποστάγματος.
|
Το τσίπουρο ΧΑΡΜΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ χωρις γλυκάνισο είναι ένα εκλεκτο απόσταγμα που παράγεται
απο μοσχάτα σταφύλια τα οποία συλλέγονται από επιλεγμένους αμπελώνες της περιοχής του
Τυρνάβου. Μετα απο παλαίωση δύο τουλάχιστον ετών προσφέρει το άρωμα και την περίφημη
γεύση ενός εξαιρετικού προϊόντος απόσταξης.
|